GAMMAL SOM NY



 

Som vi har väntat på att få skriva det allra första inlägget på vår blogg, gammal som ny. Vi befinner oss just nu på Ystad Saltsjöbad på hotellrummet med vars en ansiktsmask. Vi har njutit av en nostalgisk fika på Snuggels, många sköna timmar i bubbelpoolen, såväl inomhus som utomhus. Det jobbigaste som hänt oss idag var när Anna fick en snöflinga i ansiktet när vi låg i den varma utomhuspoolen, då förstår ni själva – vi har haft det sämre.

När vi strax beger oss mot den middag som väntar oss ska vi prata om loppisar, mormors fina saker, bakverk, renoverade möbler, fynd och andra saker som Ni kommer att få läsa om här inne hos oss.

Vi kommer att ha många fina saker att dela med oss av framöver, och vi hoppas att många är med oss.






Har du något på hjärtat?

Postat av: Mia!

Sådärja, då har ni er första följade på Bloglovin! Och det blev ju hur fint som helst! Skitsnyggt faktiskt. Utan min hjälp ;) Hur löste ni det?

2012-02-01 @ 23:51:21
Postat av: Anna & Frida

Åh det känns bra att vi har spräckt nollan! Tack! Eller vi ska egentligen säga tack till en tjej som heter Hanna som har gjort designen åt oss. Vi hittade hennes blogg och hon gjorde den helt gratis utan att vi kände henne tidigare!



Du måste hänga med på några loppisar i sommar!

2012-02-02 @ 09:54:59
Postat av: Nyfiken

Ja, också var vi två som följer bloggen! Gör mig inte besviken! Under en mycket trevlig, men också mycket berusad kväll, beskrev en av er denna bloggen som en revolution sällan skådad. Hon hade dessförinnan bjudit mig på lasagne, och är bloggen lika bra som lasagnen var god, ja då har ni kommit bra långt!

Lycka till

2012-02-02 @ 18:59:19



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0
bloglovin

© Anna & Frida (gammalsomny.blogg.se)