LOPPIS MED ANNE LUNDBERG, ELLER?



Rynge loppis började bra när vi trodde att vi såg Anne Lundberg, vilket senare visade sig var fel. Men vi levde på det ett tag i alla fall. Här öppnade loppisen kl 14.00 och ni kommer in för en tia. En viktig och mycket positiv detalj är att redan kl 12.30 fick alla lov att titta runt på loppisen för att spana in sina kommande fynd. Det tycker vi är både positivt och negativt. Bra om man är ute efter något speciellt och slipper missa något på sin önskelista på grund av att min inte hittar det direkt. Mindre bra eftersom stämnigen blir lite hetsig när arrangörerna väl släpper in klockan 14.

I Rynge fanns inte speciellt mycket möbler men däremot mycket ”småplock” som var i väldigt bra skick. Om ni åker hit för att hitta möbler och inte kommer på förhandsvisningen så finns alla möblerna gömda bakom det stora huset så spring dit direkt och fynda! Parkeringen (läs: en åker med bilar) var en bit ifrån loppisen och vägen är smal. Med andra ord, kom i god tid för att hinna parkera och gå en bit till loppisen. Ett minus var att säljarna och arrangörerna saknad glimten i ögat och var lite småsura. Detta berodde antagligen på att de var hungriga eftersom vi åt upp korven i Rynge, för den var väldigt god.

Anna fyndade en spegel för en tjuga och fem fina koppar med tillhörande fat, alla för 40 kr. Frida budade hem, efter en hetsig diskussion med en annan köpare, denna charmiga stol, 110 kr.





Vi gillar kantstött.











Har du något på hjärtat?




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0
bloglovin

© Anna & Frida (gammalsomny.blogg.se)