RIS OCH ROS I KIVIK



Den 23 juli kl 13.00, direkt från Lunnarps loppis, kom vi till Kiviks loppis. Vi börjar med lite ris eftersom loppisen började innan den utsatta tiden. När man har varit på några loppisar förstår man snabbt att fynden försvinner illa kvickt. Det gäller alltså att vara på plats ganska tidigt om man vill vara först framme vid borden. Denna loppis var extremt välbesökt så räkna med att det tar lång tid att hitta en parkering. Parkeringen var gratis vilket är ett plus. Loppisen är bra med mycket möbler i bra skick. Möblerna var bättre än ”småplocket” så Kivik är alltså loppisen att åka till om ni ska fynda möbler! Rosen går till Lena Endre som var på plats för fynda – och ja, hon är lika snygg i verkligheten som i rutan.


Bilden är lånad härifrån.

Anna köpte en stol för en femtiolapp som har kvar originalutseendet, en trasmatta för 30 kr och budade hem ett matbord på auktionen för 350 kr.

Frida fyndade ett soffbord för 40 kr som numera har en fin blå nyans och en trasmatta som hon har glömt hur den ser ut. Mer om det kan ni läsa här

Alla fynden är värda egna inlägg som kommer inom en snar framtid!






Har du något på hjärtat?

Postat av: Miriam

Hej! Kul att ni gillar min blogg :-) Självklart får ni skriva ett inlägg om mig, säga bara till om jag kan maila er någon bild!



Kram Miriam

2012-02-14 @ 09:18:35
URL: http://www.jordgubbarmedmjolk.blogspot.com
Postat av: Emma Lauson

Hej flickor!

Gillar bloggen fantastiskt mycket, jag vill me ha en lägenhet att piffa till :) Stort plus att ni skriver så ofta (gynnar arbetssökande med mycket tid över, hah!) En fråga, ni visar upp många fina delar och saker av era hem så jag bli såklart nyfiken på hur helheten ser ut, så kan ni inte lägga upp lite bilder på hela hemmet! Skulle va skoj att se :) Kram på er!!

2012-02-14 @ 16:58:23
Postat av: Anna

Hej Lauson!

Åh tack! Du får snart en lägenhet att piffa till ska du se. Då får du följa med oss på loppisar i sommar :)

Absolut ska vi fixa fram ett "helhetsinlägg", vi ska genast se till att ladda kameran så we´re on it!

Massa kramar!

2012-02-15 @ 10:05:53



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0
bloglovin

© Anna & Frida (gammalsomny.blogg.se)